Dec
28
to Dec 29

Kaupunkiretriitti Helsingissä

Kunnianarvoisa Taehye sunim johtaa viikonloppuna 28. - 29.12.2019 Bodhidharman talviretriitin, jonka aiheena on hiljainen valaiseminen. Lauantaina ohjelmaa on klo 12.00 - 20.00 ja sunnuntaina 9.00 - 19.00. Retriittipaikkana on Buddhalainen keskus Sampo osoitteessa Vetehisenkuja 3 (Hakaniemi).

Retriitti on päivätapahtuma, joten osallistujien tulee järjestää itse majoittuminen. Kauempaa tulevilla on mahdollisuus yöpyä Sampokeskuksessa makuupussin kanssa.

Ohjelmassa on opetusta ja istuma- ja kävelymeditaatiota sekä kevyttä joogaa tai notkistelua. Teetaukoja varten tarjolla on myös jotain pientä syötävää, jota voi tuoda itsekin. Sunnuntaina on myös lounas, joka sisältyy hintaan.

Hinta 50,- € / 40,- € (jäsenet, opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät). Lisäksi opettajalle voi antaa lahjoituksia.

Ilmoittautumiset ja mahdolliset kysymykset: ry.bodhidharma@gmail.com.

Maksu tilille Bodhidharma ry., FI6420011800120803, viite 2260, ei merkintöjä viestikenttään.

Tervetuloa!

View Event →

Oct
13
12:00 PM12:00

Johdanto buddhalaiseen meditaatioon

Vaasan Dharmatan ensimmäinen johdantokurssi järjestetään 13. lokakuuta klo 12.00 - 16.00 Elämä OM Livetin tiloissa Palosaarella. Johdantokurssilla tutustumme perinteeseemme kuuluviin perusmeditaatioharjoituksiin ja siihen, kuinka niitä voi soveltaa arkisessa elämässä. Perehdymme myös harjoituksellemme tärkeisiin eettisiin lähtökohtiin. Kurssin jälkeen osallistujat tuntevat harjoitusmetodin, jota he voivat käyttää niin kotona omassa harjoituksessaan kuin Dharmata- tai Bodhidharma-ryhmän yhteisharjoituksissa.

Kurssin perushinta on 30 euroa. Opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille hinta on 20 euroa. Kurssin hintaan kuuluu mahdollisuus osallistua 20.10. järjestettävään, osittain ohjattuun meditaatioharjoitukseen.

Kurssin vetää meditaatio-ohjaaja, Dharmaopettajaoppilas Juha Lamminaho (Vajramitra).

Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen vaasan.dharmata@gmail.com. Ilmoittautumisen yhteydessä saat maksutiedot ja tarkemmat ohjeet kurssia varten.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan buddhalaisen meditaation maailmaan!

View Event →